Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /mnt/web212/d0/85/510127585/htdocs/WordPress_SecureMode_02/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 22 Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /mnt/web212/d0/85/510127585/htdocs/WordPress_SecureMode_02/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 28 Werk en energie - Boshuis Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /mnt/web212/d0/85/510127585/htdocs/WordPress_SecureMode_02/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema-generator.php on line 186

Werk en energie

Energie geven en energie krijgen

In elke vorm van werk, geef je energie aan je werk- of opdrachtgever. Daar krijg je voor betaald, zeg maar. Maar als het daar zou stoppen, dan wordt het wel erg plat! Werken is veel meer een uitwisseling van energie, en daar moet een gezonde balans in zitten. Niet alleen gezond voor jou, maar ook voor je gezin, en natuurlijk je opdrachtgever!

Projecten en energie

Ook als externe is voor mij die balans tussen energie geven en energie krijgen een belangrijke factor. Ik geef veel energie, en meestal krijg ik ook veel energie terug uit het project. Sterker, die uitwisseling maakt het verschil tussen een geslaagd en een minder geslaagd project. De energie die ik kan geven is in mijn ervaring namelijk behoorlijk verbonden met de energie die ik krijg, waardoor een project kan slagen of falen.

Durf als professional

Als (ingehuurd) professional blijf ik mij altijd afvragen hoe de balans is tussen energie geven, en energie krijgen. Het mag best zo zijn dat de balans tijdelijk niet goed is, maar die moet wel herstellen. Blijft de balans slecht, dan vind ik dat je je moet afvragen of je op dat moment ‘de juiste man op de juiste plek’ bent. Lastig? Ja, best wel! Want de zekerheid van het hebben van een opdracht speelt natuurlijk best een rol. Maar, als ik terugkijk, zie ik precies waar ik niet had moeten beginnen, of eerder had moeten stoppen. Dat zie ik aan mij, en wat het mij gebracht of gekost heeft, en aan het resultaat van het project.

@2024 Boshuis. All Rights Reserved.