Diensten

Coaching-1.png

Zakelijke coaching

Zakelijke coaching, nu beschikbaar via Simply Be Coaching.

Lees meer
program-icon.svg

Programmamanagement

De definitie van een programma volgens MSP is als volgt: ‘Een programma dient om een organisatie te ondersteunen in een verandering die van strategisch belang is. Het programma wordt ingericht als een samenhangend portfolio van projecten en lijnactiviteiten. Het programmasucces wordt afgemeten aan gerealiseerde baten/bijdragen (meetbare veranderingen van bestaande of nieuwe operaties of diensten).’

Ik voer programmamanagement uit, passend bij uw organisatie, gericht op uw mensen, door middel van samenwerken, resultaatgericht en vooral met plezier.

De onderliggende basis die ik hiervoor gebruik: MSP, Agile en coachend sturen. Voor eerdere ervaringen, zie de Projecten pagina.

Lees meer
project-management-icon.svg

Verbetermanagement

Meestal hebben bedrijven het over verandermanagement. Dat is voor mij niet goed genoeg. Een verandering is namelijk niet per definitie een verbetering. En dat is nu juist waar ik voor ga. Een verbetering, gericht op uw wensen, passend bij uw organisatie.

Voor ons is het uitgangspunt: verbeteren is leuk! Waarom? Omdat het juist voor uw organisatie en uw mensen een prettiger manier van werken brengt.
Verbetermanagement is vooral toegepast in projecten, zoals beschreven op Projecten pagina.

De onderliggende basis: Team Coaching, Coaching, Verandermanagement en adoptie.

Lees meer
it-government-icon.svg

Projectmanagement

‘Een project is een tijdelijke organisatie, opgezet om één of meerdere business producten op te leveren op basis van een overeengekomen Business Case.’ Aldus Prince2.

Volgens mijn standaarden kan een project alleen slagen als het gericht is op resultaat, uw organisatie, uitgevoerd met plezier en door samen te werken met uw mensen.

Mijn onderliggende basis voor het uitvoeren van projecten: AgilePM, Prince2 en Agile. Meer weten over mijn ervaring op dit vlak? Check de pagina Projecten.

Lees meer
profile-pic.jpg

Meer weten? Of kennismaken?

Peter Boshuis

peter@boshuis.eu

Of bekijk mijn LinkedIn profiel

@2023 Boshuis. All Rights Reserved.